Team GirlPower (alder 9-18 år)

Team Girlpower handler om at skabe et idræts- og talentudviklingsmiljø for, piger som interesserer sig for kampsport. Det handler om at rekruttere og fastholde pigerne i foreningslivet ved at give dem mange succesoplevelser gennem sportslige og sociale aktiviteter. Med udgangspunkt i Vejle Kampsports Centers og DIF’s værdier ønsker vi at starte en et kamphold, som på kort sigt gør en forskel for nærmiljøet såvel som lokalområdet og ligeledes på lang sigt danner et fundament for kulturændring omkring pigernes engagement i kampsport på lokalt og nationalt plan.

Vi oplever tit at piger har et stærkere bånd til hinanden end drenge har. Derfor er det vigtigt at man fra starten skaber et idrætsmiljø og sociale rammer, som tilgodeser pigernes behov for aktiviteter. Pigerne er gode til at støtte hinanden såvel i idrætten som i privatlivet.

 

#LikeAGirl Kampagnen

Vejle Kampsport Center har indgået et samarbejde med DIF (Dansk Idrætsforbund) om at afholde træninger og camps i forbindelse med den verdensomspændte #LikeAGirl kampagne, hvor der sættes fokus på pigers motivation i idrætten.