Hvad er taekwondo?

Den olympiske del af taekwondo, hvor to modstandere kæmper mod hinanden hedder “kireugi”. Det er en konkurrence-disciplin, hvor det taktiske spil er lige så højt som det tekniske. I Vejle Kampsport Center fokuserer vi på denne del af taekwondo.

Taekwondo i Vejle

Du kan træne taekwondo i Vejle, hvis du synes det er spændende at træne kampsport på konkurrenceplan. Hvis du er hel ny elev i taekwondo, så vil du blive guidet igennem de grundlæggende regler. Du vil påbegynde din taekwondotræning med grundlæggende forståelse for steps, bevægelser, angrebsteknikker og forsvarsteknikker.

Hvis du ønsker at starte på taekwondo i Vejle, hvor sparring er en naturlig del af træningen, så vil du blive introduceret til slag- og sparketeknikker. Børn helt nede fra 4 års alderen kan starte til taekwondo i Vejle.

Videoen nedenfor forklarer de nye regler i taekwondo. Reglerne er opdateret.

 

Godt Beskyttet med udstyr

Når man dyrker taekwondo kamp, så er man godt beskyttet af diverse beskyttelsesudstyr, såsom tand-, fod-, arm- og benbeskyttere, hjelm og vest. Udstyret er lavet af skum, så det beskytter dig bedst muligt og samtidig indeholder de sensorer, således de kan anvendes til det elektroniske system. Det er således, at det elektroniske sensor system, registrerer pointene når udføres korrekt. Se videoen ovenfor for at få en forklaring eller klik på vores side omkring taekwondo regler.

 

Hvad skal jeg gøre for at komme i gang med taekwondo i Vejle?

Det er nemt at komme i gang med taekwondo træningen i Vejle. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig via knappen nedenfor. Bemærk, at vi ikke kræver at du skal have dragter eller udstyr for at træne. Alle træner i t-shirts. På denne måde forpligter du dig ikke til købe en dragt.

 

tilmeld-vejle-taekwondo

Hvor kan jeg læse mere om taekwondo?

Der findes mange artikler omkring taekwondo. Den bedste vi kan anbefale er taekwondo i Wikipedia.