Vejle Kampsport Center har indgået et samarbejde med Vejle Privatskole

Fra november 2018 vil Phi Nguyen jævnligt komme forbi Vejle Privatskole for at undervise eleverne i taekwondo. I første omgang bliver det 2 gange om måneden, men på sigt håber han på at det bliver 1-2 gange ugentligt. Vejle Privatskole er en dansk skole med international islæt bygget på værdier som respekt, inklusion, ansvarlighed, engagement i relationer og udvikling af sociale og personlige kompetencer. Det passer rigtigt godt med det koncept, som Vejle Kampsport Center arbejder med.

Skolens leder, Ahmet Incikli, har selv trænet taekwondo og således har hans børn også haft fornøjelsens af kampsporten, både i Vejle Privatskoles egne træningslokaler men også i den lokale taekwondo klub. Fremover vil der blive dannet et hold af dygtige elever fra privatskolen, som skal træne taekwondo med Phi Nguyen. Ud over at eleverne får dyrket god motion, trænet selvforsvar og introduceres til konkurrencesport, så håber Phi også på at nogle af dem på sigt vil forelske sig i sporten, som han har gjort det, og på et tidspunkt deltage i de nationale taekwondo-stævner.

 

“Vejle Privatskole er en dansk skole med international islæt bygget på værdier som respekt, inklusion og ansvarlighed”

Vejle Kampsport Center vil også selv afholde en masse kampstævner i Vejle for at motivere eleverne yderligere. Det er konkurrenceelementet, som skal give eleverne mere motivation til at træne endnu mere.